Fa'aopoopo fou ile aiga ta'ita'i coasters

Dongguan Longxing Gifts Co., Ltd. ua faʻalauiloaina se fou fouta'avale fa'amalamamo le Oktoberfest lenei taumafanafana.Ina ua maeʻa le masina o le R&D ma le debugging, na iu lava ina faʻalauiloaina ma le manuia ma o se sui fou o le "Malamalama Fagu” fa'asologa o oloa.

I le taimi nei, o le tele autu o lenei oloa o le: 6 * 6 * 0.5cm/ 4.5 * 4.5 * 0.5cm / 3 * 3 * 0.5cm, mamafa 45g-30g, o le lanu pito i tua o le oloa e paʻepaʻe tutusa, ma o le logo ma le lanu o tua e mafai ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma mea e fiafia i ai le tagata lava ia.O loʻo faʻapipiʻiina le oloa i totonu o se ato tutoʻatasi OPP, ma o le pusa i fafo e puipuia e 3 laupepa o pepa faʻapipiʻi, lea e faʻateleina ai le faʻamautinoa o le a le faʻaleagaina le oloa ona o le faʻalavelave i le taimi o felauaiga.

Pe a faatusatusa i le oloa muamua, o le fasi ipu ipu fou e sili atu ona mama le pito e sili atu le susulu.O le pito sili ona taua o le oloa o loʻo fausia i totonu o le 6 lamepa moli moli maualuga, o le susulu ma le faʻamalamalamaina o le taimi e faaluaina le umi nai lo le taimi muamua, lea e mafai ona faʻatumauina ai le oloa i se tulaga maualuga malosi i le taimi atoa o le mea na tupu ma avea ma se mea manaia. fetu i le mea na tupu.

O lenei oloa e mafai ona faʻaaogaina lautele i pa, ktv, pati cocktail ma isi nofoaga faʻapotopoto, lea e mafai ona faʻaleleia lelei le siosiomaga o le pati.O le LOGO faʻapitoa i tua o le oloa o loʻo i ai se faʻasalalauga lelei, ma o lenei oloa e leai ni mea e manaʻomia mo le ituaiga o uaina, pe afai o le tele o le pito i lalo o le fagu uaina e tutusa ma le tele o le oloa, e mafai. fa'aaogaina.

Afai e te fiafia i le oloa, faʻamolemole kiliki le "taʻitaʻia coaster" e faʻafesoʻotaʻi matou.

617a (1)

617a (2)

617a (3)

 


Taimi meli: Iuni-17-2022